Direktlänk till inlägg 10 april 2010

Solsken!!!!

Av Elle - 10 april 2010 10:21

 

Ja, det är det både ute o inne!   men det var det inte då jag skrev här tidigare i morse   ,... hade skrivit ett långt inlägg o så kom jag när ngn tangent o vips så var allt borta .  Har nu fixat tårtan och förberett middagen .. eller lunchen blir det väl .. mina gäster kommer ju vid 12 o då ska vi äta o sen blir det kaffe lite senare ...Min syster G. kommer inte med ,hon har varit sjuk och är ännu inte bra ... hon orkade inte .. men skulle komma så snart hon blir någorlunda frisk.

Morgonen var seg .. till en början ... men så hoppade Åskar upp på hyllan o skulle ha ner tavlan o krukväxterna ... men idag var han snäll, han sa till först... ja, han jamade så hjärtskärande ... , visst var det synd om honom... där han satt -- mätt o belåten (jag hade varit uppe för ett par timmar sedan o gett dem mat)..Jäkla katt säger jag .. men idag fick han inte nöjet att sopa ner mina prydnader ... jag skuttade ur sängen ,glatt,,,, men som sagt segt ... hade någon annan än katterna sett mej hade de sagt att jag "masade " mej ur sängen ... ha,,ha...så ta mej inte på orden när jag använder dessa verb.

Tänker onekligen på min pappa varje gång jag gör en "tårta" eller "pannkaka " som han sa  .... det är 35 år sedan han gick bort men jag hör hans röst ännu ... ja, mammas också men det är ju "bara"13 år sedan hon gick bort. 

Jösses vad jag hoppar från ämne till ämne här  .. men sådan är jag .. det är bara att acceptera ... skriver vad som tankarna sysslar med ,helt enkelt.

 

Efter min födelsedag som snart infaller ska det bli ändring på matvanorna här ... har aldrig vägt så mycket som jag göör nu ... usch ,det är hemskt   men vad då det är ju jag som får bära kilona och jag inser nu vilka hemska tyngder det är för mina nya knäleder ... det får bli ordning o reda här på "bygget". Inte något dattande som "bara " det här o sen ....känner Du igen dessa ord ?  Nej , det tror jag inte *L* ... Du hör nog till dem som har ordning på vikten o allt annat också ... ja, för just nu känner jag ,ej ensamast i världen med övervikt!        Nu får Duy ha en riktigt bra o fin lördag ... Det ska jag ha .. det vet jag att det blir... en av mina två bästa väninnor kommer o så en syster o systerson o så min egen son ... Som var här i går kväll o hjälpte mej med att6 torka golv o diska ...vilket jag blev jätteglad över ..  Kram!     

 
 
Ingen bild

Kajsa

10 april 2010 10:45

Vill du att din blogg ska få mer besökare?!
Eller vill du bara att den ska synas mer?
Har du problem med att få folk att gå in på din blogg?
Då har jag en tävling på min blogg, där 3 stycken kommer få bli tipsade och jag kommer skriva lite om dom + att jag kommer lägga ut bilder på bloggen + användaren!

Om du är intresserad kan du kommentera med ditt bloggnamn på min blogg och skriva varför just du ska va en av dom 3.

http://llfu.bloggplatsen.se/

 
Siv

Siv

11 april 2010 11:57

Nämen se, här fanns ju sötingar. Kul att du hittade min blogg för då hittade jag ju din. /Siv

http://knatten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elle - 8 maj 2013 15:02

Ja, detta är något av vad jag virkatdden sista tiden.

Av Elle - 1 april 2013 09:56


Första April… då borde ju våren vara här men det var minus 6 grader när jag kom upp klockan 9… Inte är det vår, inte. Men jag ska i alla fall gå ut i trädgården idag .. och göra det som min onda rygg tillåter. Sedan ska jag sy ,har en...

Av Elle - 12 mars 2013 09:42

biter sej verkligen fast. Igår när vi, min syster och jag var ute och körde såg vi att snön låg kvar på "skuggsidan" . Jag som trodde den var helt borta. Vi tog en tur till Bohus dit "Klädkällaren " har flyttat . Det hade blivit ett nytt fast lite...

Av Elle - 9 mars 2013 16:15

Tiden går så snabbt att jag inte hinner me´. men nu har jag iallafall fått gjort lite av det som jag tycker är roligt .. har stickat dockkläder och virkat en dockfilt... Nu virkar jag en stötte filt(pläd) på beställning. Allt hobbyarbete är hur rolig...

Av Elle - 26 november 2012 17:57


 bra!  Härligt!   Idag har det varit städdag i köket... Har gjort lite mera än jag räknade med att hinna   så nu är det kväll här o jag fortsätter i morgon igen... Den förlamande trötthetskänslan är borta och jag kan inte med ord beskriv ahur skönt d...

Ovido - Quiz & Flashcards