Alla inlägg den 21 april 2010

Av Elle - 21 april 2010 15:05

tala om att jag gjort ngt som jag borde gjort  för länge sedan... Jag har varit i simhallen!!!! Det var så underbart !!!  Sonen var inte hemma så bil ner blev det inte utan cykel ... ok... det var trögt hem, men hem kom jag!!!*L*  Nu har jag också löst årskort så nu måste jag ju bara gå...*L *   Jag känner mej som en ny människa .. ja, det är helt säkert .. Nu blir det fredag igen om det inte inträffar ngt som gör att det absolut inte går att ta sej ner.

Bastubadet efter det jag gått med västen var helt enkelt underbart .,.. Nu syr jag kassar !!! har tänkt ha de där tolv st. som det blir ,klara tills på lördag .. Ok. jag har sagt en månad .. men det tar det ju inte , så för mej själv är målet satt tills på lördag ...Krampå Dej !!!     

Av Elle - 21 april 2010 08:19

Ja, så är det ny dag igen... Solen skiner just nu .. men smhi har lovat aprilväder .. läste jag i GP.  Får se hur det blir med det vädret!  kan ju bli precis hur som helst.          jag år när jag var nere vid affären såg jag de första vitspporna här i omt´rådet...kanske inte riktigt utslagna men underbart vårtecken  är det ju . 

Ja sedan stod jag på huvudet  när jag skulle fotografera dem ... snubblade troligtvis på en stubbe. Som tur var kom Robban, en fd granne så han hjälpte mej upp. Ja, jag har ingen känsel i mina knän ännu inte helt iallafall och det är lika så ner i benen... det känns konstigt vill jag lova ... men upp kom jag vilket jag inte hade gjort utan hjälp. Robban tyckte jag skulle använda en krycka lite till men jag har varit utan kryckor sedaan före årsskiftet.. kanske för tidigt .. vad vet jag .. men ända tills igår gick det bra... *L*    Sydde lite igår och det ska bli mera idag ... har liksom kommit igång med det nu ... Ska om allt går i lås åka ner till simhallen nu på förmiddagen .. har inte varit där ännu ...*L*  förstår inte varför ... men måste ringa sonen o fråga om bilen är ledig.   a det bra idag .. och möt våren med en stor kram!  Det får Du av mej nu ... Kram, alltså!!!

Ovido - Quiz & Flashcards