Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Elle - 11 maj 2010 08:11

Ja, nu är det tisdag igen!  Idag står det frissan på schemat.  Måste gå dit ... får ingen ordning på håret längre ... det är så eländigt . Förtog mej nog i går , var i simhallen ,gick med väst i 40 min  o sedan cyklade ,gick jag hem.. Har så ont i kroppen idag och igår låg jag hela eftermiddagen  sedan jag kommit hem..  Så är det o inte vara frisk... fy sjutton.. säger jag bara   men idag hoppas jag att kunna få gjort lite av varje .

Jag tror inte mina små älsklingar mår bra ... de saknar att vara ute i friska luften... även om det inte går ngn nöd på dem så ska de nog vara ute .. det är det bästa för dem ... men ... Ja, det är många men ... jag vet inte om jag klarar mej utan dem... de är det undarbaraste som finns ...

Igår ringde K. han hade fått för sej att vi skulle åka ut med husvagnen över helgen .. men jag vet inte om jag kan skaffa ´kattvakt  med så kort varsel... Sonen är inte hemma just nu ...Ja,ja... o mina katter ska inte behöva vara ensamma flera dagar .. sådant  går jag aldrig med på... K. ringde nu o blev mäkta irriterad över att det inte verkar fungera med katterna... Det är inte bara att tro att ngn kan ta på sej att passa dem... jag sa faktiskt till honom att han får skaffa ngn annan som kan följa med honom   lättare.. för katterna fanns i bilden långt före honom....och det stämmer .. o jag lämnar dem inte vind för våg ... aldrig att jag gör så .               Solen leker kurragömma här .... molnen är svarta och där är solen rätt som det är ... Undrar just om det blir ngn nederbörd  idag .. har inte tittat på "vädret " på ett par dagar . 

nej nu börjar dagen .. ska duscha o sen är det bara att bita tag i  dagen o se vad jag kan göra av den ...  Ha det gott!  

Ovido - Quiz & Flashcards