Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Elle - 26 maj 2010 13:08

nej ... jag bara orkar inte ... benen är tunga som bly.. ja, jag vet att jag måste acceptera detta , men de dagar som kommer av denna sorten känns hopplösa ..

Låg länge .. fram till klockan 11  o sedan har allt gått i ultrarapid ... Tänkl att det ska vara så hopplöst svårt att kunna acceptera att de dagar som är av denna sorten tillhör mej... eller rättare sagt min sjukdomsbild.

Jag ska iallafall plocka fram ett tyg o klippa till lite hjärtan ... då känns det bättre ... även om det är allt som blir gjort idag ... Jag älskar hjärtan i alla former o i allt material... Som kuddar som tavlor som ja ALLT!  Hjärtan får mej att må bra !

K. ringde .. nu skulle han hämta husvagnen från  Tollenäs .. han skulle visa den för uthyrning... Jag tycker det är så svårt att hänga med i svängarna ... Först hyr han plats för den här i 2 månader .. sedan kommer han på att han ska hyra ut den ... osv... Jag hade ställt mej in på att ha den här nere dessa två månader   o nu känns det tomt som sjutton att inte kunna åka dit ... Jag börjar ledsna på att det aldrig någonsin blir som det är sagt . OK .. jag ska inte räkna med det en annan gång o nu planerar jag för mej själv istället .. Det blir nog bättre .- Kanske inte så mycket aktiviteter .. men det som planeras kommer iallafall att bli av om jag bara inte får sådana här dagar .

Vädret var jätefint nu på morgonen men nu så mulnar det på och det blåser som bara den ... men mej gör dt inget idag för jag ska inte ut   ... Här kommer några foton tagna i helgen .. nere från Tollenäs ..       

Ovido - Quiz & Flashcards