Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Elle - 20 maj 2010 08:28

God morgn!    ja, det önskar jag att Du har .. Hos mej är det som vanligt ...*L* lite trögt så här i starten.. men visst är morgonen god med små kalla blöta  kattnosar o med små mjuka goá katthuven som bara vill komma nära o gosa ... Ja, det är gott det ... det tycker jag också så det är inte bara katterna som tycker om att gosa. Tvättstugan har fått besök av mej idag också .. nja det är bara det att jag inte vill ha ngn tvätt liggande  som gör att jag tvättar så ofta .. och nu blir det ju flera handukar när jag är i badhallen minst tre gånger / vecka . Hade tänkt att åka ner i dag också men jag är faktiskt trött... kanske ska jag bara gå 30 min och åka ner  fyra gånger / vecka .. nu går jag 40-50 min och det kanske är för mycket åt gången så är i starten?  Vi får se hur det blir . Hur som helst så är det underbart att vara i vattnet .

Idag ska det bli åska!!!!!!   inte helt kul .. tycker inte om när det åskar .. inte för jag är rädd utanför jag tycker inte om de mörka moln som bildas de är otäcka ... Annars blir ju luften så oändligt sköän efter ett åskväder ... Hur skriver jag ... ??? Hur ska jag ha det .. är det verkligen så otäckt med åska ?  Nej det är det inte ... molnen får jag strunta i !!

Hur mycket frukt ska man äta ?  Tre frukter om dagen?   Jag äter mycket mera ... och det är ju inte bra för min diabetes... får skärpa till mej .. När jag är hemma så äter jag frukt med jämna mellanrum hela dagen ... men har jag k. här eller någon annan väninna så blir det inget ,trots att fruktfatet är fullt som vanligt .. Nej ,jag är inte snål .. bjuder gärna men glömmer av det . Nu när vi var ute med husvagnen hade jag frukt med mej   men

jag åt ingen frukt på hela tiden fick slänga bananer o den andra frukrten tog jag med hem igen... Är det inte konstigt ?  Däremot är jag mycket mera liten på grönsaker ... fast det är periodvis... nu i sommar blir det nog mycket mera för då är grönsakerna godare ... Hur äter Du frukt o grönsaker ?       H'är kommer den dagliga kramen !     

Ovido - Quiz & Flashcards