Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Elle - 25 maj 2010 10:37

ja, så upplever jag vädret just nu ... i går kväll hade v i 19 grader   och nu på morgonen -förmiddagen är det 7 !!!!!

Att det skulle bli så upplevde jag i kroppen igår men idag är det betydligt bättre .

Tvä5ttstugan är under bearbetning .. ja, igår morse var det upptaget därnere så tvättstugan fick bli min i dag på morgonen istället .. o det gick bra det med . Kanske bättre tom.. eftersom det inte är så varmt idag.

Cyklade ner till simhallen igår och hade ca 40 - 50 minuters underbar tid i vattnet . Kompisar skulle följt med hem o fikat efteråt men det blev fika därnere istället o så kiommer de med hem i morgon .. då har de mera tid .. att sitta här o snacka .

Jädrans dammsugare , slangen gick av igår o det är inte det enda sättet som den är trasig på så det blir väl till att investera i en ny liten dammsugarvän.

Jag anväänder den ju så flitigt ... varje dag eftersom katterna fäller så in i det glödheta ... osv...

När jag är klar med tvätten ska jag se på "Hem till gården" o sen ska jag sy .. det får bli några fler kassar iallafall de som är på började sedan blir det lite annat ... Bla. ska jag sy mej några toppar men jag 'är osäker på om jag har passande tyg hemma .

Jag skulle vilja komma i väg till "Skroten" i Kinna.. o handla lite .. Då blir jag som barnen på julaftonen!!! Det är så roligt att gå i tygaffärer ... o garnaffärer !! 

Jag måste erkänna att jag längtar ner till min förra lägenhet... inte till lägenheten men till uteplatsen o mina grannar därnere ... Vi drack ju förmiddagsklaffe på uteplatsen varje dag ,sommar tid ... det var ju tak över så vi var inte beroende av vackert väder precis ... men visst var det skönt om solen var framme .. Även kvällarna vistades vi där ..åt middag tillsammans någon bjöd ibland annars hade vi med oss vår egen mat ut men satt där gemensamt ... Ganska unikt har jag förstått .. och helt förståeligt   att man saknar det . Tack mina goá grannar , Laila, Janne ,Sonja,Kalle med flera som gjorde att jag trivdes så bra .. Nu är det bara Laila kvar därnere och även hon söker ny lägenhet. 

Helgen var härlig .. varmt o skönt nere vid Tollenäs där husvagnen står just nu men jag har ju så svårt att inte ha ngt speciellt att sätta händerna i ... Tog med en bok men koncentrationen var inte den bästa *L*  när det är ngn som pratar hela tiden ... *L*  Nu får Du ha det gott ! Kram!       

Ovido - Quiz & Flashcards