Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Elle - 19 maj 2010 07:51

Ja .. så ska min dag börja ... ja, nästan i allafall. 10.20 ska jag vara där ,nere på byn och det nya stället på vårdcentralen .  Förr var det i en buss som stod utanför vårdcentralen.

Tycker det här är ett bra sätt att kolla upp sej på .. då man som jag ,alltid glömmer att kolla brösten själv. Vet inte varför det ska vara så svårt att komma ihåg eller tänka på .

Sedan blir det Sundahallen ... ja.. sen är jag nog alldeles för trött att göra ngt speciellt .. ska bara ringa några samtal som jag är tvungen .. sy kanske,    för det är alltid så underbart roligt .

Solen skiner från en klar himmel idag, igår trodde jag det skulle bli åska   men den kanske kommer idag i stället ... Det var 26 grader varmt o sen mulnade det o blev så där otroligt åsksvart på himlen , men det var bara regn som kom... o det  var ett riktigt härligt regn det ska Du veta .. Var nämligen ute med sopor just som det regnade som bäst .

Tänk .. snart är Maj slut och sommarmånaden juni kommer fort som bara den ... ser verkligen fram mot den o hoppas det blir ett riktigt underbart badväder .. Jag bara älskar att bada ,även i havet ... insjöar är dock inte så himla trevligt tycker jag ..det ska vara saltvatten.

Nu är det dock duschen som står på tur .. o där hoppas jag inte det är saltvatten ... iallafall *L*  Ha en riktigt go´dag ... Fotot: Varbergs kallbadhus.

Ovido - Quiz & Flashcards