Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Elle - 18 maj 2010 08:35

   Ja det är sant , den skiner så härligt ... och arbetslusten kommmer sakta men säkert "krypande" in under skinnet . Ja, precis så känns det .

Sovit som en stock i natt ... så hårt att jag hade lite huvudvärk när jag vaknade ... men den är nästan borta nu ,tack o lov.

,Idag är schemat fulltecknat... oj, oj...  vad mycket jag tänkt göra .. men jag ska ta o skriva om listan för jag kan ju inte jobba ihjäl mej bara för att solen skiner !!! he,he... Nej det ska grejas i lugn takt då blir saker o ting bra ..o det blir mycket roligare .. Måste lära mej att ta det lugnt även om jag violl hinna mer o mer o mer!!!!

I morgon ska jag ner till byn redan klockan tio ... ska på Mammografi.. m och sedan åker jag direkt därifrån till Sundahallen. kan inte med ord beskriva hur skönt det är att vara i vattnet. jag känner verkligen hur stor nytta det gör . Benen bestämmer jag över nu .. känns det som.. förut var benen något som gjorde som de ville o det var därför jag nhade så svårt att gå utan stöd .. nu blir det bättre o bättre .. Så underbart härligt !   

Köpte hemmets journal i går .. där fanns virkade o stickade dockkläder ... måste se om jag kan göra något av det ... vore roligt att ha lite av varje på mitt bord som jag tänkt hyra så småningom. Jag har mönsterböcker med dockkläder men dessa var så rejäla o trvliga ... men kanske var det materialet som jag gillade så bra .. det var grövre garn än jag stickat med förut . Nu får Du ha en riktigt bra dag min vän ... o dagens kram kommer här !

'Ps. fotot är från "ströget" i Helsingör.Ds

Ovido - Quiz & Flashcards