Alla inlägg den 26 september 2010

Av Elle - 26 september 2010 00:28

att jag snart ska kunna få tid att skriva lite mera här i bloggen,,, Bara vi får flyttat in i vår villavagn o kommit till ro där.   

Vill få lite mera ordning på livet så att säga ... Har en hel del planer på att lägga upp mina hobbies-planer på ett vist sätt  för att få saker o ting att fungera..

 

Har just kommit hem från det andra födelsedagsfirandet idag!!! Först hade vi gäster till 21.30 o sedan gick vi på 30 årskalas hosgrannen   sedan viae till 50 -års kalas . jag bröt upp därifrån eftersom de var så mycket rök ... de rökte cigaretter inomhus och eftersom jag har svårt med röken  så tänkte jag att det var bst att dra mej tillbaka. K. har inte kommit hem ännu ... det blir nog betydligt senare när han dyker upp men jag siter ju här o skriver så de gör ju ingenting. Ok, han gillar nog inte att jag gick hem men det får han tåla...*L*

 

Åskar satt utanför huset o väntade på mej och när vi kom hem Åskar o jag dök plötsligt Otto upp okså och nu är de inne hos mej båda två ,, Det känns gott att ha de inne.

 

Tänk , jag var hos frissan för ngr veckor sedan men nu k'änns håret alldeles oregerligt igen ... vet inte hur jag ska ha det ... nu när jag gått upp i vikt så har ansiket blivit runt som en boll ,o tänk , lite rynkor här o där i ansiktet talar om att åren kommit väldigt fort ... tycker iallafall jag ... Usch o fy...men jag tänker på att när jag var si ¨så där 30 år .då sa jag alltid att äldre människors rynkor var så vackert !!!!Nu tycker jag verkligen inte det ... Så det kan va´.

 

Nej ,god natt nu Kara Du... och jag hoppas Du får en underbar sömn... och vaknar glad o pigg  till morgonen... Han är inte arg ,Åskar, fotot har bara blivit galet !!!!!  

Ovido - Quiz & Flashcards