Alla inlägg den 12 april 2011

Av Elle - 12 april 2011 10:08

men det gör inte så mycket . Jag har varit ute o grejat på¨"tomten" flera dagar nu så det kan vara behövligt att ta ett tag härinne nu.

Regnet droppar sakta ner inget hemskt störtregn denna gången men det är ganska kyligt ... ja, om man jämför med 18 grader som det var i förrgår..*L*

 

Trodde jag skulle ha Jessy här idag men ännu har hon inte dykt upp så det blir nog inget. Tråkigt för jag saknar henne.

Bägge katterna är inne nu ... Otto har under ett par dagar kommit hem o slängt ,ja verkligen slängt i sej maten o sen iväg igen uppför backen mot skogen....men idag har han lagt sej till ro på soffan för att sova . Undrar just vad han har för tillhåll...  åskar däremot har nöjt sej med att vara med ute o hålla koll på vad jag gjort ibland har han fått tag på ngt roligt att hysta upp i luften.

    översta fotot är från min skogspromenad i förra veckan... Det var så härligt att äntligen ta sej ut på en promenad. Är så osäker på att gå , har fortfarande dålig balans ,.,det är väl muskler som fattas antar jag. otto lyckades jag fånga för en gångs skull... Han brukar ha så brått iväg men här verkar han ta det lungt en stund iallafall.

Ovido - Quiz & Flashcards