Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Elle - 6 augusti 2010 09:15

Ja, så är då regnet här igen och det fungerar som ett stopp  för att göra något ute på dagarna .. men vi hade ändå en dag full av aktiviteter igår . Vi städadade nämligen ur husvagnen... Den ska ut idag igen. Och då ska den var aren o fin.

jag börjar längta hem nu ... så jag flyttar nog inte hit ..*L*  Vi hade en liten diskussion igår ... om just detta . K. flyttar bara till villa vagnen om jag flyttar med  och jag tror inte att jag är beredd att göra detta .Jag får inte gjort ngt alls för min egen del nu när jag är här.. det är alltid en massa annat som kommer före  och jag börjar känna av det nu och sakna det här med sömmnad tex. Visst jag har tagit med mej sy maskinen hit men ännu har det inte blivit ett enda stygn sytt... och jag tror inte det blir det heller . inte ett enda foto har blivit taget .. dt saknar jag också ,så är det bara .

De som trivs som fiskar i vattnet är i allafall katterna de är ute dygnet runt.  just nu kom otto in och hanär hur kelen som helst.

Nu är det dags att sätta igångdagens sysslor men inget av mina goa intressen   .. Ha nu en riktigt go´o rolig dag .. kram från mej ...

 

Ovido - Quiz & Flashcards