Alla inlägg den 24 juli 2010

Av Elle - 24 juli 2010 12:36

Otto är bägge katterna ute för första gången på egen hand här i Fjärås... Redan har de gjort sej impopulära hos grannen ...Åskar var på väg in i deras villavagn för att hälsa på ... Ja, sådana är de, mina katter ... Tyvärr älskar de människor och tror att alla tycker om dem . Men förhoppningsvis lär de sej att de inte får gå in hos folk . Är mäniskorna bara konsekventa o kör ut dem ett par gånger så brukar de gå rätt förbi dörrarna hos dem som inte vill ha med dem att göra -..Det lär de sej snart . 

Nu känns det lite bättre att6 vara här när jag vet att katterna mår bra när de är ute . Otto mådde extremt dåligt   han kunde inte komma i närheten av åskar förrän han morrade o fräste o vissa gånger klappade han till Åskar ... han gjorde även utfall mot mej . Idag har de legat bredvid varann på gräsmattan o nosat o kelat med varann. Det är faktiskt en väldigt skön känsla jag har nu när de är ute .

Själv håller jag på o tvättar o K. lagar bilen ... så här är det inte semester ännu ...*L*   Ha det gott o var rädd om Dej.

Ovido - Quiz & Flashcards