Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Elle - 11 juli 2010 13:45

   Idag  det varmt ... nej hett snarare... + 31 och det är mulet....Sitter här o vet inte vad jag ska göra ... har en stor disk .. o så ska jag dammsuga ... enda anledningen att jag ska dammsuga är katternas päls... så kanske jag struntar i det o tar upp pälsbollarna efter hand som jag ser dem..he,he...

Lite lat får jag väl vara .. Datorns fläkt går på högvarv... efter jag har skrivit färdigt får jag väl stänga av min vän... Ja, jag kallar honom vän... jag brukar nämligen prata med honom... o än har jag ingen apparat som spar det jag säger ...

 

Vi hade jättetrevligt igår mina gäster o jag ... en tur ut till Skärhamn gjorde vi också i värmen ... trodde jag skule smälta bort ,,, men det är tur att det inte blev av idag .. jag hade bara inte orkat.

 

K. har nu åkt hem ,ja, han åkte rätt tidigt men så har jag ringt till sonen o vi har tjattrat en bra stund.

 

Nu bbörjar det blåsa lite ..kanske ,kanske blir det ett skönt regn..jag hoppas det .Luften blir så härlig efter regnet o det luktar så gott. 

Men vad jag såg på Klart .se så skulle det inte bli regn förrän på tisdag... 

 

Undrar just om det är ngt sevärt på tv i dag ... Igår såg jag fotbollsmatchen  mellan Uruguajoch Tyskland ... Första fotbollsmatchen jag sett på en jädrans massa år ... kanske kollar jag ikväll på guldmatchen.. om det inte är ngn brittisk deckare förstås.. för dem kan jag bara inte missa .

 

Nej nu ska jag ut i köket men inte för att diska ... nej jag ska bara hämta ngt att dricka för det måste vi ju i denna hemska hetta .  Ha det gott! Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards