Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Elle - 20 maj 2011 10:45

Jag hinner inte med ... eller så är det att jag känner att det enligt K. är onödigt och då blir jag stressad om jag sitter här. Men jag ska försöka ta mej tid ... ja, jag har kommit underfund med att detta är viktigt för mej ... att då o då få skriva av mej lite.   Har många gånger saknat alla brev som jag skrev förr i världen ... Då hade jag en massa brevvänner .. lite varstans om i världen .. nu sitter jag här o har knappt kontakt med en människa.. Nej så illa är det inte ... men nog saknar jkag kontakten med folk..

Kanske skulle jag försöka skaffa mailkompisar?  Är det ngn som vill skriva mail till mej ?

 

Idag kom Åskar in alldeles genomblöt ... han hade väl promenerat  i högt vått gräs men dessutom hade han nog varit o promenerat i någon jordåker ... för han satte jättefina svarta tassavtryck på min vita morgonrock!!!!   Inte blev jag irriterad på honom för det ... men när det kommer folk in här med stora smutsiga skor eller stövlar ... då är jag nära att explodera!!!! 

Vad är skillnaden    jo kanske är det storleken på fötter ... Ha,ha...  Nej nu ska jag igång med snabelfixareen  (dammsuga alltså)   Ha en härlig dag ! Kram!  

Ovido - Quiz & Flashcards