Alla inlägg den 5 maj 2011

Bloppis-annons
Av Elle - 5 maj 2011 16:06

Jag har två GOSE-kudar som jag säljer.  De är sydda i ljusgul tvättad  (oanvänd) flanell.Fyllning     en är fibervadd. Storleken ca:21*21 cm.     De kostar 15:- st.  + porto på 12 kr.

Barnartiklar & Leksaker, Säljes - Kungsbacka (Hallands län)
Pris:    15:-
Telefon:    0303-65097
 
Av Elle - 5 maj 2011 14:36

men inte så där jättegott o fin, hade vinterjackan på mej när jag gick ut i skogen.. Gick är väl inte det rätta ordet .. jag snarare stapplade. Fortfarande sover nederdelen av mitt högra ben på utsidan och jag har tappat känseln i det, så nu är stavarna bra att ha + att halva foten är bortdomnad.

Tur att man är född envis. Jag tog kameran med men fotograferade ändå med mobilen  , tycker det är så himla bekvämt o lätt att ta upp den ur fickan .

De foton som jag ska visa nu är inte från min promenad idag..

valborgsmässoafton då vi var ute fotograferade jag också med mobilen... trots att kameran var med . Överväger att köpa en kamera eller en annan mobiltelefon som kan ta bättre bilder. Det blir nog en kamera för det finns ju större valfihet att ställa in den på olika situationer eller vad jag nu ska kalla det.     Under Påskhelgen var vi inne i Göteborg och åkte Göteborgshjulet.. Helt otroligt vackert var det från den högsta höjden. Jag trodde inte jag skulle klara den höjden utan att blunda .. men det var inte otäckt allls .. tror att jag kommer att åka där flera gånger

          Nej , nu ska jag göra lite nytta innan K. kommer hem från jobbet. han har haft semester så det är väldigt konstigt att vara ensam hemma ...  det var så länge sedan sist.

Ovido - Quiz & Flashcards