Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Elle - 7 maj 2011 10:51

Det ser ut som om sommaren kommer tillbaka idag. HÄRLIGT!

Sov länge idag o det var otroligt skönt efter en natt då mitt ena ben krampat i flera timmar. Till slut var jag tvungen att gå upp o ta mej en rejäl runda i  villavagnen. Låter som den är stor,hi,hi... men ska sanningen fram så var blev det flera rundor på liten yta.

Nu ska jag strax ut o greja , jag håller på att göra rent en liten bergknalle från mossa. Jag vill ha en ute plats under trädet vid bergknallen men det råder delade meningar om det ... *L* Men denna gången ger jag mej inte .  Jag gav med mej angående mossan . Jag vill ha den kvar men det ville inte K.  Jag måste erkänna att det blir riktigt fint utan mossan.   Ska iallafall plantra lite taklök  i de små springorna  så får jag ju lite grönt där iallafall.

Det är jätteroligt att hålla på därute. En sak jag funderar på är vad jag ska lägga för underlag till "golv". Som det nu är är det bara jord. Att skaffa hem sten det tar en evig tid antar jag om jag ska plockamed mej hem när vi är ute  ,att lägga träplattor?? det går väl inte på jorden.. Kan man lägga en bit  pressening eller ngt . under? Ytan är inte stor... kanske att det går. Ja, det återstår att se när jag kommer så långt.

Nu får Du ha en fin dag .. så hörs vi senare .  

Ovido - Quiz & Flashcards