Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Elle - 23 juni 2010 17:21

och min syster har åkt hem... Tänk vad olika vi är trots att vi utseende mässigt är mycket lika. Bara en sådan här sak som att skriva blogg... Hon kan inte förstå att jag tycker om att utelämna mej som hon säger ...Det hör ju till saken att jag tycker om att skriva ... det har jag ärvt efter mamma .. men inte heller mamma skulle ha skrivit blogg om hon  levt idag.

Att utelämna sej själv , ok , det gör jag kanske men ínte mera än jag själv vill... och jag säger ju inte mera än vad jag kan stå för ...Oj,oj , vilken diskusion det blev av det.

Oj , nu ringde sonen också o var på ett jädrans humör .... är det värmen tro? 

På hemväg från det jag körde syrran till bussen  åkte jag o köpte klotång till katternas tassar ... Jag har två st... men de är puts väck....så när jag hittar dem så kan   jag ha en i varje rum, hi,hi...

En sele till köpte jag också , två jordankare har jag köpt, nu ska jag bara köpa lämplig lina så kan de små liven följa med ut i husvagnen... Iallafall kan jag ta med dem ut här o sätta fast dem på gräsmattan.

 

Undrar vad jag ska göra på Midsommar ?  Om jag själv hade valt hade jag stannat hemma och tagit en tur till havet med lite gott i fika korgen .. men nu vill k. att jag ska komma ner till Kungsbacka ... ok .. över natt klan jag tänka mej .. men inte var afrån katterna längre ... det får han bara acceptera .

 

Jag har inte skrivit ngt om Bröllopet!!    Men jag tittade på nästan hela ... och det var så himla vackert ... Vilka fina tal det var av Prins Daniel o hans pappa ,ja, kungens tal var också fint.

Jag tycker att vi ska ha de här små fina stunderna .. jag tycker om de kungliga ... ve o fasa tänker nog många  men jag tycker att ett land som Sverige ska hålla fast vid den traditionen. Sedan att media skriver en massa skit ,rent ut sagt o är ganska elaka i tonen   det tycker jag är sandlådenivå... o Jag tror att vi som varit med ett tag tar allt med en nypa salt ... Det borde vi iallafall göra .

 

 

Nu ska jag sätta igång att sy  för då rinnar alla tråkiga  och jobbiga tankar av mej ... som jag ändå inte kan o många gånger inte vill göra ngt åt. I vissa fall vill jag bara inte ändra på mej...

 

Nu får Du ha en riktigt fin kväll... o hoppas Du hittar ngt sevärt på tv om Du inte har ngt annat för Dej !  

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards