Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Elle - 20 juni 2010 12:27

och jag är hemma igen.Husvagnen är städad och klar att hyras ut.Känns vemodigt  att inte få vara i den på en rätt lång tid.

Jag  skulle redigera mina skrivfel i föregående inlägg ... men det fungerar inte   .. så jag skriver rätt datum här i stället. Torgdagen är den 1 Juli och inget annat... Jag vet att jag tänkte nu får jag inte skriva fel  o så blev det fel iallafall  och inte läste jag igenom det jag skrvit ... Så det kan bli :::*L*

Pratat med sonen , o nu ska jag nog ta fram symaskinen ... 1 Juli närmar sej snabbt .

Lena .Du hade saknat mej också ....det känns gott... att det finns människor som tycker om att läsa det jag skriver ...även om jag själv  tycker att det nästan bara är strunt ... är ju aldrig ute på ngt som så många andra är ... men samtidigt så händer det ju ibland saker i min lilla värld också... Sedan håller jag mej till sanningen ... kan inte hitta på en massa som jag har förstått av många skrivare att de gör ... Nej ,jag har inte förstått det är andra som säger det ... o kanske är det sant .. vad vet jag ?

Nu har jag  två katter i knät här ... så det är nog bäst att jag inte skriver mera ... Kanske ser Åskar då till att dra ur kontakten till datorn igen .. Ja, när jag satt på den när jag var hemkommen o börjat kolla lite på mail ... då hoppade han upp  på skärmen , som är en sådan där gammal bred o otymlig sak o petade ner en tavla  sedan fick han tydligen tag på el sladden till datorn han mixtrade med ngt bakom men jag märkte inte vad , förrän skärmen blev svart o det sprakade till om den ... Vad blir härnäst ?  Det vill jag inte veta ... så slut för idag .. Ha det gott! o Kram!

Ps. nu har jag läst igenom vad jag skrivit så jag hoppas det är felfritt!!!! Ds.  

Ovido - Quiz & Flashcards