Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Elle - 28 juli 2011 10:34

ännu så länge ,har tv ätt på strecket och den är väl snart torr... Igår kom jag till botten i tvättkorgen men det varade inte länge!!! Hur kan två vuxna människor smutsa ner sej så mycket???   Sov it länge idag.. Var uppe 04.15 o drack kaffe..då åkte k. till jobbet, Gick o la mej igen vaknade 6.30 gick upp o åt frukost o tog mina mediciner ... men blev så himla sömnig så sängen lockade ...*L*  Vaknade inte förrän kl 10!!!!  Så utsövd är jag väl...Gjorde undanmassor i går så nu är det bara att stryka all tvätt sen ska dagen ägnas åt det sociala... jag ska skriva en del brev o ringa några samtal.. Det när skönt att kunna lata sej lite . Hade inte varit dumt att få fram symaskinen också för det blir ju áldrig när K. är hewmma.

Nästa vecka öppnar simhallen igen , det ska bli skönt att komma igång med det igen. Tänk att jag hittat ngt som jag tycker är så skönt o bra att motionera på . Synd bara att jag måste ha en bil för att ta mej dit. Kanske bra förresten att det inte blir varje dag som jag åker dit , ett tag när jag gick varje dag så blev jag så trött så jag orkade inte med mej sjä'lv.

Idag är vi bjudna på middag till K.´s son Mikael. Det ska bli skönt att inte behöva laga middag i eftermiddag.

Har två kameror som jag hittat som jag vill köpa ... nja , inte bägge två utan en av dem men vet inte vilken jag ska välja. En kostar ca 3000:- och den andra 4000:-    men får nog vänta lite tills jag sparat lite till så hålet i min plånbok inte blir så stort.       Översta fotot :Mandel

  Understa fotot: Otto

Ovido - Quiz & Flashcards