Direktlänk till inlägg 1 februari 2011

Hej o hå....

Av Elle - 1 februari 2011 10:16

det regnar idag och det  känns otroligt SKÖNT!!!

 

Snötäcket krymper sakta men säkert och det är att hoppas på attdet inte kommer mera snö. Det gör det kanske men vi tar det då.

 

otto är redan inkommen ,han har varit ute i natt ockå ,han gick ut igår kväll vid21 ungefär och kom nu strax efter 9. Han kelar o ar sej när han kommer in precis som om han vill tacka för att han  fått vara ute .. sedan äter han och går o lägger sej någon stans för att sova . Idag hamnade han mitt på golvet  så han var nog jättetrött.

 

Tvätt o syag idag . tvätten är inte torr som jag tvättade igår men om jag tar undan det som torkat får jag nog plats med en maskin till....tror jag ialla´fall.

 

Känner att jag måste sy idag för att må bra. I morgon ska Christina o jag ka till simhallen igen, det ska vekligen bli skönt. Jag åker nog på fredag också för två gånger i veckan är nog lagom för mej.   Blir för mycket för Christina ,trodde hon men jag har ju vanan inne så minst två gångr per vecka är nog lagom för mej.

 

Är svårt att komma igång ibland , idag är en sådan dag ... vill helst sitta här en bra stund o skriva o leta i bloggar .. år nog ta mej en sådan dag ngn gång snart. Tog sådana dagar rätt som det var när jag bodde ensam.Idaghar jag middagen klar iallafall ska bara koka ris .. så där sarar jag ju in en stund . jag som alltid tyckt det varit roligt att laga mat tycker nu att det oftast känns som en pina.

 

Nej nu ska jag sätta igång !!!!! Ha det gott vännen!!    en sol i regnrusket tycker jag behövs o här kom den ju!

 
 
Maria

Maria

3 februari 2011 09:25

Go morgon!
Bugar o tackar för ditt besök hos mig. Tänk precis så känner jag också när de gäller att laga mat, fy för den lede va de e tråkigt. Det kanske är så att jag har jobbat som dagmamma i 21 år o då var man ju tvungen att laga mat, idag är jag själv så då är det inget tvång. Hoppas du hade en bra dag i vattnet o att det gjorde gott för ditt välbefinnande.
Ha en go dag/kramen

http://torparmor.blogspot.com

 
Maria

Maria

3 februari 2011 19:09

Go kväll! Tack för ditt besök och du är mer än välkommen tillbaka. Skrev här hos dig igår men vet inte vart det tagit vägen.

Önskar dig en bra fredag/kram

http://torparmor.blogspot.com

 
Lena

Lena

3 februari 2011 20:40

Våren flirtar allt med oss här i Dalsland också...men så tidigt tror inte jag på vår...
Har tagit omhand en överbliven honkatt, så nu är jag inte ensam länge. Katter är bästa sambor jag haft!

http://notoriskstickare.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elle - 8 maj 2013 15:02

Ja, detta är något av vad jag virkatdden sista tiden.

Av Elle - 1 april 2013 09:56


Första April… då borde ju våren vara här men det var minus 6 grader när jag kom upp klockan 9… Inte är det vår, inte. Men jag ska i alla fall gå ut i trädgården idag .. och göra det som min onda rygg tillåter. Sedan ska jag sy ,har en...

Av Elle - 12 mars 2013 09:42

biter sej verkligen fast. Igår när vi, min syster och jag var ute och körde såg vi att snön låg kvar på "skuggsidan" . Jag som trodde den var helt borta. Vi tog en tur till Bohus dit "Klädkällaren " har flyttat . Det hade blivit ett nytt fast lite...

Av Elle - 9 mars 2013 16:15

Tiden går så snabbt att jag inte hinner me´. men nu har jag iallafall fått gjort lite av det som jag tycker är roligt .. har stickat dockkläder och virkat en dockfilt... Nu virkar jag en stötte filt(pläd) på beställning. Allt hobbyarbete är hur rolig...

Av Elle - 26 november 2012 17:57


 bra!  Härligt!   Idag har det varit städdag i köket... Har gjort lite mera än jag räknade med att hinna   så nu är det kväll här o jag fortsätter i morgon igen... Den förlamande trötthetskänslan är borta och jag kan inte med ord beskriv ahur skönt d...

Ovido - Quiz & Flashcards