Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Elle - 17 juni 2011 20:03

är jag här igen.. Det har varit upp o ner här .. Idag har k´jag legat hela eftermiddagen och nu känner jag mej bättre.  har haft så fruktansvärt ont de senaste dagarna inte ens kunnat lyfta armarna det allra lilla minsta. men efter det jag sovit och en mängd vätska försvunnit ur min kropp så mår jag betydligt bättre. Det är så skönt. 

Kan Du tänka ,katterna,ja, bägge två ligger inne på golvet o gosar sej i en solstrimma. Det är baske mej inte så ofta de är inne båda .

Nu är de flesta sygrejerna i Stenungsund igen, Ja, K. sålde bordet som jag satt o sydde vid. Han tyckte jag sydde för sällan.... Ja, ja, sånt är livet. Tankarna på att ta mej tillbaka till Std  kommer allt tätare.    Men vi får v äl se hur det blir.

Var och tittade på en ny kamera idag.  Vill ha en som tar bättre bilder än den jag har .. Förresten har jag ingen just nu ,bara mobiltelefonens kamera o den är inte bra ..Sonen kånade min kamera o jag sa till honom att han kunde behålla den .. då jag planerade att köp en ny. Kamera går int att leva utan ,tycker iallafall jag.  Nej nu ska jag gå vidare här i datorn ... Ha det nu så bra , och var rädd om Dej!   

Ovido - Quiz & Flashcards